indexok_r2_c02.gif(2 kb)    
Uvodní strana Sem můžete psát Dopisy čtenářů Archiv

1.7. - 28.7. 2018

Archiv

Co týden dal 1.7. - 28.7.2019

 

 

 

 

 

  • Odpověď na otázku Fora 24

    Pozitiva demonstrací jsou zjevná, mluvit je třeba i o problémech. Demonstrovat by se mělo proti těm, kdo tvoří Nové pořádky: Babiš, Zeman, Okamura, Filip a další.

  • Vzpomínání na Jana Nedvěda

    To, v čem jsme se v době svého mládí pohybovali my, byl otravný zápas, v němž přímo o život nešlo. Člověk stál po pás ve sračkách, snažil se a měl slušnou vyhlídku, že do nich nakonec spadne obličejem, což bude zároveň potupné (pro něho) i trochu směšné (pro přihlížející). A to vše dělal s jen velmi slabou nadějí, že to má přesto nějaký smysl.

  • Rozloučení s Janem Nedvědem

    Tři vzpomínky na mého zesnulého kamaráda.

  • Jan Nedvěd, časopis Tvář, Lidská tvář bez „socialismu“

    Pár poznámek k úmrtí mého kamaráda Jana Nedvěda, někdejšího šéfredaktora časopisu Tvář, na kterého si dnes už skoro nikdo nevzpomene. Stejně jako na Tvář si dnes už skoro nikdo nevzpomene. Činím tak proto aspoň já. Poslední rozloučení Janem Nedvědem proběhne v pátek 10. května v 13.00 hod. v Ústřední obřadní síni na Olšanských hřbitovech.

  • Klub na obranu demokracie: Velikonoční nabídka Last Minute

    Jako velikonoční pomlázku nám establishment Nových pořádků nachystal zkasírování církví a náboženských společností. Aspoň něco málo proti tomu můžeme ještě udělat.

  • Mezi prvním a třetím dnem

    Fejeton, který jsem napsal do Událostí o Velikonocích 2009. Přes změněné okolnosti je myslím i dnes aktuální.

 

 

  • Jediné, co může napravit situaci, jsou nové volby

    Jde o dvě věci: za prvé podání ústavní žaloby na prezidenta, za druhé, nové volby do PS. Rozhovor pro Forum 24, rozhovor pořídil Pavel Šafr.

  • Přijde Vítězný únor tentokrát v létě?

    Lidová letenská veselice z 23. června odezněla a přinesla uklidnění: je nás přece jen velká síla. Pak udeřila letní vedra a dva slovanské a vlastenecké svátky otevřely prázdninovou siestu jako stvořenou pro to, aby kryla nejrůznější politické pikle.